пʼятниця, 30 березня 2018 р.

«Перед Богом ми всі рівні»


Напередодні Великодніх свят бібліотеки-філії Тлумацької ЦБС запрошують своїх відвідувачів до своїх книгозбірень на перегляд книжкових виставок та виставок Великодньої атрибутики, майстер-класи, години духовності, щоб кожен із відвідувачів отримав багато позитивних емоцій від спілкування з друзями, а особливо з книгою.
Бібліотека-філія та клуб с.Гостів провели свято духовності «Перед Богом ми всі рівні». Бібліотекар Н.Гопей розповіла про значення молитви в життя кожної людини, намагалася донести до сердець присутніх силу і значення молитви, яка є частиною життя кожного із нас і може допомогти кожному. Присутні з цікавістю слухали священника про традиції святкування світлого празника Воскресіння Христового – символу вічності людського життя, про жертву принесену Сином Божим заради людей. На заході звучали слова Ісуса, молитви, духовні пісні у виконання старшокласників. Бібліотекар презентувала виставку духовної літератури «Ісус Христос – Спаситель світу».
В Народному домі с.Кутище відбулася година духовності «Молитва – джерело світла і добра». Ведучими заходу були Мичкодан М. та Лесюк М. Звучали легенди та вірші про Ісуса Христа: «На Хресну дорогу я ступаю», «Молюся, Господи, за все, що посилаєш», «Боже, благаю прости» та ін. У виконанні О.Бурлак  та вокальної групи дівчат звучали духовні пісні. Композицію «Як гарно нам молитися у храмі твоїм» виконали учні 5 класу під музичний супровід Г.Пилипів. У фоє була представлена виставка дитячих малюнків «Веселково на Великдень сонце виграє». На закінчення заходу усі присутні помолилися, адже молитва наближає нас до Бога.
В час Великого посту всі миряни вибачаються одини перед одними: кажуть одини одному «пробач», подаючи руку примирення та вибачення. Усі присутні виходили з книгозбірень з духовно-піднесени настроєм та понесли в свої домівки мир та благодать.
З Богом можна звершити все!



Немає коментарів:

Дописати коментар