пʼятниця, 15 березня 2019 р.

Нарада працівників Тлумацької ЦБС


14 березня Тлумацька ЦБС провела нараду для бібліотечних працівників району.
   Відкрила нараду директор Тлумацької ЦБС В.Пушка з обговорення актуальних напрямків, які підвищать ефективність надання послуг і залучення користувачів, а також ознайомила із документами та заходами обласного управління культури та відділу культури райдержадміністрації. Директор довела  до відома графік перевірки бібліотечних фондів, вимоги до списання застарілої та зношеної літератури.
  З інформацією  виступила директор ЦБС В. Пушка про перевід бібліотечного фонду з ББК на УДК, надала бібліотечним працівникам консультації, методичні і практичні поради з різних питань впровадження в роботу бібліотек універсальної десяткової класифікації (УДК) замість бібліотечно-бібліографічної класифікації (ББК), відповіла на запитання бібліотекарів.
  Методист Е.Кулик виступила з консультацією щодо участі бібліотек в акціях, а також про знаменні і пам’ятні дати у березні, квітні. Зупинилась на впровадженні сучасних інформаційних технологій для покращення роботи кожної бібліотеки. Методисти ознайомили бібліотекарів з новими матеріалами, умовами та положеннями про обласні конкурси та акції.

Немає коментарів:

Дописати коментар