вівторок, 16 жовтня 2018 р.

Летять роки мов зорепад…

Осінь посріблила їхні скроні, однак серця та душі молоді і завзяті, вони прагнуть діяти приносити у світ радість, насолоджуватись життям…
Нещодавно відзначили День людей похилого віку, День ветерана-день символу єдності і спадкоємності поколінь.
В бібліотеках пройшли святкові заходи присвячені цій даті під назвою «День добра та поваги». Було проведено невеличкі концерти, зустрічі-пошанування, години доброти й милосердя-люди старшого покоління спілкувалися за чашкою чаю, ділилися спогадами про сімейні радощі та улюблену справу. Багато вітань, теплих слів подяки прозвучало в цей день людям , які заслуговують на повагу, турботу та любов в бібліотеках-філіях сіл: Яківка, Хотимир, Жабокруки, Гостів, Олещино, Петрів та ін. Особливу увагу приділяють одиноким громадянам яких обслуговують по місцю їх проживання – бібліотекарі обмінюють літературу, роз’яснюють Нові Закони та Постанови Уряду України щодо пільг та надання матеріальної допомоги, про зміни в пенсійній реформі, медичній.

 В бібліотеках оформлені інформаційні кутки «Соціальний захист людини» з відповідними розділами «Допоможи собі сам», « Для тих хто любить сад», «Ліки навколо нас».
Бібліотека-філія с.Петрів, бібліотекар С.Дунець, організувала чудове свято-привітання для вчителів-ветеранів. Побажання всім: «Здоров’я міцного, добра, радості, довголіття під Божим благословенням, миру та злагоди у Ваших душах. Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою і ласкавою.
 
Ви пронесли крізь своє життя- вірність рідній землі, навчили дітей долати труднощі та бути достойними своєї держави. Віддаємо вам шану за ваш безцінний труд».
 Разом з бібліотекарем їх вітали школярі, ті, в чиїх серцях кожен вчитель залишив багаття жаги знань, кому віддав частинку свого серця, своєї душі- квітами, віршами, піснями.
Жабокруківська бібліотека в ці дні проводить заходи під назвою «Забуте серце обігріймо любов’ю». Зворушливо пройшла година доброти «День добра та поваги» - з невеликою концертною програмою, щирими привітаннями, квітами. Бібліотекар Г.Данюк організувала, з активними читачами бібліотеки, акцію «Книга додому». Відвідує своїх односельців з щирим словом подяки, побажання та надії.
 В цей день працівники книгозбірень сказали багато теплих слів подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну працю, доброту і мудрість. 

Немає коментарів:

Дописати коментар