середа, 26 серпня 2020 р.

Українська незалежність: вимріяна поколіннями

Бібліотеки - філії сіл: Нижнів, Попелів, Грушка, Обертин, Хотимир, Яківка запросили читачів завітати у книгозбірні для перегляду святкових виставок «Українська Незалежність: вимріяна поколіннями» та їх презентацію проведених працівниками.  Та все ж це свято, день  народження  країни. Цьому й присвячують свої заходи бібліотеки-філії району: літературно-музичні композиції, години патріотизму, державності, флеш-моби, патріотичні акції…  «Незалежна і  єдина Україна!» (Яківка, Жабокруки), «Єдина! Вільна! Неподільна!» (Обертин, Гарасимів, Гончарів) , «Символи державності та єдності нації» (Підвербці, Хотимир, Нижнів), «Хай квітне щаслива моя Україна» ( Грушка, Гостів) та ін.
23 серпня свято державного прапора України, 24 серпня ми святкуємо величне свято – день народження України – чергову річницю Незалежності України.
Це наше національне свято, що дає кожному громадянину країни можливість вільно жити у власній незалежній єдиній українській державі, побудованій на європейських цінностях, ідеалах людяності й демократії.
Сьогодні питання про незалежність держави, її цілісність та свободу народу постає особливо гостро. Україна вкотре переживає страшні випробування. За
нашу державність і суверенітет проливають кров мужні сини України. Ми повинні гідно пережити ці важкі часи в єднанні, ціною спільних надзусиль захистити Незалежність, наше право жити на своїй українській землі. І немає значення, в якому куточку України ми народилися та якою мовою розмовляємо. Важлива лише доля Батьківщини і наше спільне майбутнє.
У бібліотеках району діють кижково-ілюстративна виставки, виставки-інсталяції, тематичні викладки літератури «Українська Незалежність: вимріяна поколіннями», «Твоя країна - Україна» та ін. 

Святкуймо і  пам’ятаймо, що ми, українці-єдина сім’я, пишаймося цим, бережімо один одного та нашу країну!  З днем народження України вітаємо всіх українців!






















Немає коментарів:

Дописати коментар