вівторок, 30 липня 2019 р.

Літо з книгою в розпалі


З року в рік бібліотеки району роблять все щоб дітям у бібліотеці було цікаво, щоб вони знаходили тут відповіді на всі питання, отримували знання, розвивали свої творчі інтереси, щоб кожна дитина отримала заряд бадьорості і надії.
Бібліотеки району реалізовують програму літніх читань беручи участь в акції «Літо з книгою». Літературні жмурки. Знайди героя казки – Обертин, Гончарів, Петрів.
Піар – акція «Виходь у двір читати (читання в голос читачами та бібліотекарем) Нижнів, Хотимир, Грушка
 Голосні читання «Веселись грай і книжки читай» Грушка, Кутище, Палагичі, Гостів – та інші цікаві заходи.
Протягом літніх місяців Яківська бібліотека – філія проводить різні масові заходи для юних користувачів бібліотеки. Нетрадиційно бібліотекар М.Луцик влаштувала імпровізовану книгозбірню «Читання просто неба» - на подвір’ї біля бібліотеки. Дітлахи із задоволенням читали вголос улюблені книжки, згадали відомі казки Г. Андерсена, братів Грім, Шарль Перро, українські народні казки.
Цікаво і весело пройшли літературні та спортивні ігри «Веселі старти»
На бібліо-пікніку вже стало традицією чаювання запашним чаєм. Діти не тільки пригощались смачненьким, але відгадували загадки, ребуси, кросворди.
Із задоволенням діти відвідують Жабокруківську бібліотеку-філію.
Бібліотекар Г. Данюк запросила юних читачів на книжковий «пікнік» на зеленій травичці «Стояло літо в холодку». Подорожували журнальними і книжковими сторінками, активно відповідали на питання літературної вікторини «Пізнай улюбленого героя». Закінчився захід інформаційною перервою «На хвилину зупинись, нову книгу подивись»
  Програма літніх читань продовжується. Триває літо, але у книжок немає канікул. Робота бібліотек району спрямована на залучення дітей до читання на організацію цікавого і змістовного відпочинку. Запрошуємо всіх юних читачів на райдужне книжкове літо в бібліотеці.
Чекаємо зустрічі з Вами!


Немає коментарів:

Дописати коментар