понеділок, 4 листопада 2019 р.

ЗУНР – провісниця держави Україна


Минають роки… 1-ий листопад 1918року належить історії....
У бібліотеці с. Живачів проведено історичний екскурс в минуле «День Державності на Західноукраїнських землях». Бібліотекар М.Ткачук  розповіла про історію створення ЗУНР та провела огляд літератури представленої на книжковій виставці «У боротьбі за Україну» акцентуючи, що в них правдива сповідь про те, як жили і вмирали за незалежність Герої без почестей і відзнак. Ці приклади змушують кожного українця збагнути свій історичний обов’язок перед рідним народом.
  Бібліотека-філія с. Нижнів провела історичну годину "ЗУНР : крізь призму часу». Завідувач бібліотекою – філією Л. Кліщ розпочала захід із розповіді про героїв боротьби за відстоювання держави, хто крок за кроком наближав день, коли у світі постала суверенна Україна. І про тих Героїв, котрі і зараз повторюють приклад нащадків. Бібліотекар Л.Кулиняк провела презентацію книжкової виставки «ЗУНР: крізь призму часу»
 Старшокласники виступили з рефератами  на тему: "Єдина і неповторна Україна". Борців за волю України учасники заходу вшанували хвилиною мовчанням.
У бібліотеках-філіях району пройшли такі заходи, щоб віддали  належну пошану, гідне вшанування пам’яті героїв.



Немає коментарів:

Дописати коментар