пʼятниця, 27 грудня 2019 р.

Не згасне пам’ять тих далеких днів


У бібліотеці-філії с.Ісаків проведено годину духовності «Будуймо храм в душі своїй» за участю священника Богдана.  Мітинг–реквієм проведено з нагоди 75 – річниці великого бою між вояками УПА та енкаведистами.
Молитва - це благодатний стан піднесення всіх наших почуттів, а правильніше, всієї нашої душі. Молитва в житті християнина займає особливе місце наголосив отець Богдан. Продовжився захід біля статуї Матері Божої поставленої Бойцаном Ярославом та його родиною, громадою села.
 Такий захід проводиться щорічно 22 грудня. Односельчани шанують своїх героїв. Завідувач бібліотекою С. Ткачук підготувала з учнями школи літературну  композицію «Хай буде пам’ять вічна і свята». Розпочинаючи захід наголосила, що хто не знає свого минулого – не вартий майбутнього» - говорить народна мудрість. Саме тому ми повинні знати свою історію, своє минуле. А історія наша вмита кров’ю і слізьми.
Священник відслужив панахиду за загиблими, сільський голова, депутати, всі присутні запалили поминальні свічі – свічі надії. Вони символізували пам’ять про загиблих у Другій світовій війні, загиблих у наші дні - зоні АТО, ООС і віру в те, що на рідній землі більше не буде воєн.
Присутні мали змогу переглянути літературну експозицію «Той біль з часом не минає». Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих і в молитві до Матері Божої просили для України спокою і мирного неба.



Немає коментарів:

Дописати коментар