четвер, 22 жовтня 2020 р.

Зозулині черевички

     З метою підтримки книговидання, розповсюдження літератури та популяризації  місцевих авторів району Тлумацька районна державна адміністрація передала бібліотекам Тлумацької централізованої біблотечної системи  50 примірників книги Михайла Буджака «Зозулині черевички». Книга надрукована за кошти районної «Програми інформаційно-просвітницького забезпечення Тлумаччини»

    Захоплення народною творчістю для  М.Буджака  є своєрідною віддушиною, бо дозволяє доторкнутися до справжнього людського життя, до правди. М.Буджак записав багато казок, народних ігор, приказок, прислів'їв, коломийок, легенд, загадок, словом, безцінного народного мелосу, на 20 томів.

    До нової збірки відомого на Прикарпатті журналіста, фольклориста та письменника  М. Буджака увійшли художньо-документальні оповіді, написані ним на основі легенд, що здавна побутують на Тлумаччині. Люди, які щиро, самовіддано, а нерідко – й самозречено будують справжню Україну, просто роблять те, що вважають за потрібне, не вимагаючи за це жодних винагород. Проте винагорода має бути – хоча б добре слово і щира вдячність. Вони тримають в руках справжні скарби, яким просто немає ціни.

Немає коментарів:

Дописати коментар