пʼятниця, 30 жовтня 2020 р.

В.Стус живе серед нас своїми творами

  

 Стус живе серед нас своїми творами, свою безприкладною стійкістю, непохитністю Людини, яка протистояла тоталітарному режиму і встояла, щоб ми могли лишатися людьми. В.Стус живе серед нас своїми творами, своєю безприкладною стійкістю, непохитністю людини, яка протистояла тоталітарному режиму і встояла, щоб ми могли лишатися людьми.

    У книзі «Справа Василя Стуса» упорядкованій головним редактором «Історичної правди» Вахтангом Кіпіані, зібрано найважливіші документи і публікації про судилище  над поетом у 1980році, останні роки життя політв’язня в таборі і таємницю смерті в часи горбачовської перебудови. Інтерес до видання підсилюється фактом – книга перебуває на лаві підсудних.

    
Читачі та бібліотекарі бібліотек-філій с.Яківка, с.Нижнів, с.Ісаків, с.Петрів Тлумацької ЦБС підтримують книгу Вахтанга Кіпіані "Справа Василя Стуса", організовуючи флешмоби, літературні та стусівські читання «Василь Стус:  талант і доля», «Василь Стус – людина, поет, громадянин», «Слово Стуса – борця почув світ, почула Україна».

 


Немає коментарів:

Дописати коментар