понеділок, 17 лютого 2020 р.

Любов придумана не нами…



Любов придумана не нами,
Вона від Бога нам дана,
І хоч любов буває різна,
Та кожна справжня —
Завжди лиш одна…

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів.
Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті. Найромантичніше свято року є – День Святого Валентина.     Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов’ю.
Кохання існує стільки, скільки існують люди, і займає головне місце у їхньому житті. І саме з нагоди дня Валентина в Хотимирській бібліотеці-філії організовано акцію «Це прикольно! Признач побачення в бібліотеці!»
Під час акції  відвідувачі знайомилися з творами українських і зарубіжних авторів, які писали про кохання. Взяли собі книги за смаком, познайомилися з історією виникнення свята закоханих, з легендами про Святого Валентина, поринули в історії кохання, які є лише підтвердженням того, що всьому початок є любов, а також подарували валентинки з гарним літературним зізнанням у коханні .
Бібліотекар Леся Цінявська ознайомила з книжковою виставкою «Все починається з любові»
Цікаво та весело пройшла розважальна програма «Валентинки-веселинки» в Обертинській бібліотеці для дітей. Завідувач бібліотекою Н. Гасан розповіла історію походження свята, як його святкують у різних країнах, легенду про виникнення свята закоханих. Взяли участь в конкурсній програмі, наввипередки розфарбували валентинки, лікували розбиті серця. З нагоди свята всі діти отримали листівки-валентинки в подарунок.
  Працівниками  Народного Дому та бібліотеки-філії с.Кутище було проведено вечір розваг та поезії «Світ тримається на любові», присвячений темі кохання. У бібліотеці оформлена виставка-інсталяція «Серце на двох». 


Немає коментарів:

Дописати коментар