вівторок, 4 лютого 2020 р.

Творчість, віддана дітворі (До 90-річчя Всеволода Нестайка)


 Всеволод Нестайко … І відразу на обличчях переважної більшості дітей появляються усмішки. Та й чимало батьків, бабусь і дідусів це прізвище не залишить байдужими, їм пригадується власне дитинство.
Три покоління українців зачитується талановитими творами відомого українського письменника.
Відзначаючи  90-річчя від дня народження письменника у бібліотеках пройшли різні масові заходи для читачів різних вікових категорій.
 П’ятикласники Гарасимівської бібліотеки стали мандрівниками літературного диліжансу «Пригоди в країні книг Всеволода Нестайка»
 Кутищанська бібліотека провела гру – подорож «Стежками пригод В. Нестайка». Під час гри діти разом з бібліотекарем Г.Мичкодан подорожували дивовижною країною Сонячних зайчиків та познайомилися з її мешканцями, які завжди перемагають морок, так як і добро перемагає зло. Найактивніші учасники гри отримали відзнаки з побажаннями більше читати і розвивати свої творчі здібності.
 Учні 3-4 класів Нижнівської бібліотеки разом з бібліотекарем Л.Кліщ відправилась в літературну подорож «В гості до Нестайка».
Літературні бесіди «Світ пригод Всеволода Нестайка» провела в Петрівській бібліотеці.
 У Грушківській бібліотеці був влаштований перегляд літератури на книжковій виставці «Казкар української літератури».
Хай плине час, але справді вартісне - в ньому не розчиняється, воно передається далі, перечитується, «переживається» заново. І твори чудового багатогранного дитячого письменника Всеволода Нестайка - яскраве тому підтвердження.

Немає коментарів:

Дописати коментар